tirsdag 25. oktober 2011

Knekkebrød med hint av kardemomme

Man tager hva man haver.. Denne gang hadde jeg:
2 dl havregryn
2 dl kruskakli
2 dl grovbakst
2 dl grovt rugmel
2 dl Raw boghvete&crunch m/ kardemomme og fiken = det ble KJEMPEGODT!
1/2-1 ts salt

10 dl av diverse mel/kornsorter + 7 dl vann er hovedregelen.. liker godt å ha linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner også, men denne gang var det tomt.

Bland sammen det tørre.
Hell i 7 dl vann. Rør rundt.
La stå i ca 15 min, til vannet har "trekt inn" i kornet.
Klin og gris det utover to langpanner med bakepapir.





Stek på 180 til det er sprøtt og godt. Ca 1,5 t. Slipp gjerne ut dampen innimellom.
Avkjøl på rist. Ikke la de ligge for lenge før du tar av bakepapiret.. Da får du det ikke av:-)

Knekk i passelig store biter og ta på masse smør og brunost..
NAM! DISSE BLE EKSTRA SØTE OG GODE PGA KARDEMOMMEN. 

Ingen kommentarer: